Източник lamqta.comОвен  Днес финансите на Овена могат да запеят такива сърцераздирателни

...
Източник lamqta.comОвен  Днес финансите на Овена могат да запеят такива сърцераздирателни
Коментари Харесай

Дневен хороскоп: Спрете се, вдишайте - всичко ще бъде наред, просто не прибързвайте

Източник lamqta.com

Овен 
Днес финансите на Овена могат да запеят такива сърцераздирателни романси, че отзвукът им ще звучи по време на диалога, който ще Ви мине през разум да проведете с членовете на фамилията си. За страдание това ще провокира съществени различия. Може би вместо да дрънкате на вятъра, е по-добре да помислите, по какъв начин да решите казуса с парите. Всъщност, имате късмет да измислите нещо стойностно и напълно не неприятно. 

Телец

Размишленията, които са Ви държали напрегнат до през днешния ден, през това денонощие към този момент няма да са толкоз настоящи. Ако през предходния ден Ви се е случило нещо неприятно, доста сте изтощени или самодейността Ви е претърпяла проваляне, през този ден ще можете да забравите за тези досадни условия и ще започнете да гледате в бъдещето по-оптимистично. Възможно е очевидно възстановяване на връзките с началството, приятелите или висшестоящи лица. Може да се окаже че имате скришен настойник или съидейник, които да са подготвени да Ви оказват помощ, без да обявяват своята личност. 
 

Близнаци

Трябва да си помислите, че при Вас всичко е под надзор, когато получите голям сърпрайз, който ще Ви накара да се спрете. Хубавото във всичко е това, че сърпрайзът потвърждава, че някой мисли за Вас. Позволете се да се отклоните от пътя, да кривнете по тази щастлива пътечка, и да оставите остарялата рутина обратно. Всичко ще се подреди без Вашето присъединяване. Вие би трябвало единствено да се наслаждавате. 
 

Рак

Във всичко, което се отнася до бизнеса и работата, е нужна пределна, непрекъсната и неотслабваща зоркост. Денят е доста неподходящ и едно дребно падение ще бъде задоволително, с цел да загубите и пари, и въздействие, и покровителството на индивида, на който сте привикнали да разчитате. Пазете своята известност като зеницата на окото си, тъй като точно тя през днешния ден се явява Вашето основно предимство пред конкуренцията. Но денят не може да бъде наименуван и напълно обезсърчителен. Ще Ви зарадва среща със остарели другари, а настроенето Ви ще се повдигне от инцидентно запознанство.
 

Лъв

Днес ще разберете, до какъв брой може да разчитате на своя обичан човек в сложна минута. Възможно е, сложната минута да не се случи с Вас, а с някой от околните му хора, само че държанието му ще бъде много показателно: наблюдавайте и си правете заключения.
 

Дева

Звездите изрично не Ви предлагат да изнасяте лекции и да четете „ конско ” на празно място... Когато водите спор по световни въпроси, най-добре е, да изоставите дреболиите, тъй като поради тях може да се скарате. Ако издемондтрирате непримиримост и неизменност и отбраните своята позиция по въпроса, който по никакъв метод не може да бъде наименуван дреболия, доста ще Ви почитат.
 

Везни

Днес Вашият обичан човек ще се опита по някакъв метод да промени някакви обичаи и устои на Вашето другарство, като внесе в тях нещо ново, свежо и изключително. Само че Вие ще се окажете малко прекомерно консервативни, и ще Ви бъде мъчно да се пренастроите на нов лад....
 

Скорпион

Денят ще бъде извънредно удобен, в случай че датата на Вашето рождение е в средата на ноември. През това време ще се наложи да си останете авторитетна фигура за близките. Приятелите и обичаните Ви хора ще са склонни да се преценяват с Вашето мнение. Ще се вслушват в думите Ви, даже и от тях да постъпват доста ексцентрични оферти. Може също да демонстрирате невиждани качества в областта на преподаването, рекламата, режисурата и програмирането. Това е удобно време за начало на странствуване или заемане с ексцентрично занимание.
 

Стрелец

За Вас това е доста сполучлив ден, единствено че не би трябвало да губите зоркост. Помнете, че всяка откриваща се през днешния ден опция, е обвързвана и с заплаха, и се старайте вярно да определите риска. В препоръките на околните може да се вслушвате, само че и „ гласа ” на личната си вътрешен глас не би трябвало да оставяте без внимание. Всъщност някои представители на този зодиакален знак през днешния ден ще стигнат до удивителни заключения. Лесно намирате общ език с хората и се радвате на много контакти, само че се нуждаете също и от време, в което би трябвало да останете сами. Първата половина на деня е подобаваща за дейна отмора, а през втората е желателно да се ограничите в спокойни занимания.
 

Козирог

Денят ще бъде най-удачен за Козирозите-бизнесмени, тъй като уговорените през днешния ден покупко-продажби ще им дадат опция за разширение на бизнеса. Истината е, че за тази цел ще се наложи да предприемете много рискована крачка, само че ще намерите опция да се подсигурите по някакъв метод. Не се опасявайте от взимането на ексцентрични решения – непотребният консерватизъм единствено би стеснил Вашите хоризонти.
 

Водолей

Ако задачите Ви са значими, а дилемите огромни – действайте! Настъпил е удобен миг за величествен отскок напред. На дребните проблеми може просто да не обръщате внимание: те или ще се решат от самосебе си, или ще почакат оня миг, когато Вие ще имате повече свободно време. Ефективни ще се окажат необикновените способи. У хората, които Ви заобикалят, предизвиквате не малко учудване, защото в работата си постигате това, което другите не биха могли да реализират. Денят е подобаващ и за нови запознанства. На представителите на противоположния пол ще извършите доста мощно усещане.
 

Риби

Днес ще можете да преуспеете, с помощта на появяването на нови сътрудници и съдружници. Положението се трансформира стремително, само че Вие ще съумеете да отреагирате на всичко ставащо, да изберете само вярната тактичност и по безусловно подобаващ метод да употребявате безусловно всички откриващи се благоприятни условия.. Безпокои Ви единствено това, че ще се наложи да отвръщате с отвод на молбите на своите близки, само че това ще се изисква от събитията. Дадената сотуация не се отразява на връзките си, само че Вие сте недоволни от себе си.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: